Nis vaksinimi në shkollën “Xhevdet Doda” në kryeqytet

Një ekip mobil nga ministria e Shëndetësisë ka dal në shkollën e mesme në gjimnazin natyror “Xhevdet Doda”, për t’i vaksinuar nxënësit.

Ministria e Shëndetësisë ka më shumë se 2-3 javë që ka marr vendimin që mund të imunizohen të gjithë fëmijët mbi moshën 12 vjeçare, pa indikacione shëndetësore dhe sëmundje shoqëruese

Derisa kanë shprehur gatishmërinë më shumë se një klasë për t’u imunizuar, më shumë se 30 nxënës, disa nga klasat tashmë i kanë dërguar vërtetimet.

Në javët e kaluara ekipet mobile kanë qenë edhe në vendet fetare.

WWW.EXPRESS.MK

Share: