Kujtesë nacionale për t’përjetësuarin ambasador, Gani Azemi !

Bashkëveprimtarin e Enver Hadrit dhe besnikun e Presidentit Rugova !

Në nderim të titanit të diplomacisë ekskluzive nacionale, asaj autentike dhe identitare të Republikes së Kosovës, besnikut të presidentit historik Rugova, z. Gani Azemi !

Ndijësi njerëzore, për heroin, Gani Azemi !

T’mos harrojmë njerëzit, vepra e të cilëve është n’themele të lirisë sonë, sublimja e çlirimit nga armiku, gjakimi i identitetit nacional, pavarësisë dhe shtetësisë së Dardanisë Antike – Kosovës.

Lavdi krahut të fortë të Presidentit historik Rugova, besnikut të Tij, z.Gani Azemi !F.B.

WWW.EXPRESS.MK

Share: