Bilanci për 24 orët e fundit me Covid 19

epa08479028 An ambulance carrying patient infected with the novel SARS-CoV-2 coronavirus causing the COVID-19 disease arrives at the City General Hospital 8 September in Skopje, North Macedonia, 11 June 2020. The number of newly infected COVID-19 patients in the North Macedonia is still more than one hundred per day in last two weeks, which is a big number for the small Balkan country. Government is considering to continue the preventive measures in the country. EPA-EFE/GEORGI LICOVSKIMinistria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 434 raste të reja, jetën e kanë humbur 19 persona, ndërsa 421 e kanë fituar betejën me Covid -19.Që nga fillimi i pandemisë në vend janë regjistruar 214.213, ndërsa prej tyre janë shëruar 198.419 dhe 7.551 kanë humbur jetën.Rastet aktive me virus në vend janë 8.283.

Share: