Dorëheqja e Zaevit do të pranohet, LSDM dhe VMRO në të njëjtën ditë do të zgjedhin liderët e partisë

Ka përfunduar Kryesia ekzekutive në LSDM, në rrjedhë është bordi qendror.Sipas informacioneve të TV21, dorëheqja e Zoran Zaevit do të pranohet edhe pse një pjesë e madhe e anëtarëve janë kundër.Zgjedhja e liderit të ri të LSDM-së me shumë gjasë do të jetë më 12 dhjetor.Data përputhet me Kongresin e VMRO-DPMNE-së, në të cilin gjithashtu do të zgjedhet lideri i partisë.

Share: