Statistikat e policisë për 24 orët e fundit: 1398 tiketa trafiku të shqiptuara

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh ka njoftuar për statistikat e përgjithshme të aksidenteve, arrestimeve e gjobave.

Në 24 orët e fundit nuk ka pasur asnjë aksident trafiku me fatalitet.

Kurse janë shënuar 12 aksidente trafiku me të lënduar.

41 aksidente me dëme materiale.

1398 gjoba për shoferët e 264 gjoba për personat të cilët kanë shkelur masat antiCovid.

Në raportin e Policisë së Kosovës bëhet e ditur se 28 persona të arrestuar, 20 janë dërguar në mbajtje, një person në vuajtje të dënimit dhe asnjë në ndalim policorë.

WWW.EXPRESS.MK

Share: