Arritën në Shkup dy nga 7 të mbijetuarit e aksidentit në Bullgari

Dy te mbijetuarit e tragjedisë se 23 nëntorit do te pranohen ne Qendrën Urgjente ne Shkup, për te kaluar n Kliniken për Kirurgji Plastike. Ministri Shëndetësisë Venko Filipce tha se te mbijetuarit e tjerë pritet te arrijnë javën e ardhshme.“Këtu jam për mbesën time, e cila ka 16 vjet, ka një operacion plastik në dorën e djathtë. Ka disa djegie në dorën e majtë., dhe disa djegie në fytyrë”, tha Rexhail Kamberi, familjar. 

Share: