Mbi 1 mijë e 100 gjoba trafiku

Kosova26 nëntor 2021

Kosova nikoqire e Konferencës së Vullnetarizmit Edukativ për Evropën Qendrore dhe Lindore

Organizata Kosovare për Talent dhe Arsim “TOKA”, së bashku me partnerë nga Argjentina, Rumania, Sllovakia, Shqipëria, Mali i Zi, Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina, do të organizojnë për herë të parë në Kosovë, Konferencën…

WWW.EXPRESS.MK

Share: