Rexhepi: Kjo ditë e madhe e kombit tonë, sot e përjetë i bashkon të gjithë shqiptarët kudo që janë

Deputeti Kastriot Rexhepi ka uruar festën e 28 nëntorit, duke shkruar se kjo ditë i bashkon të gjithë shqiptarët kudo që janë.

Urimi i deputetit Rexhepi:

Të nderuar,

Më lejoni që të gjithë Juve t”ua uroj 28 Nëntorin, Ditën e Pavarsisë dhe Ditën e Flamurit Kombëtar.

Kjo ditë e madhe e kombit tonë, sot e përjetë i bashkon të gjithë shqiptarët kudo që janë.

Kur shënojmë këtë ditë historike, të kujtojmē me krenari të kaluarën, të mbrojmë të tashmen dhe të punojmë fuqishëm për të ardhmen tonë të përbashkët e më të ndritur.

Nëntori i këtij viti u kujtoftë vetëm për të mira sepse këtë vit na shkoi në pikëllim.

Qoftë i përjetshëm Flamuri kombëtar!

Share: