Covid 19 “troket” tek Manchester United

Covid 19 “troket” tek Manchester United.

Sipas raportimit nga “Sportskeeda_Football” në një postim në Instagram, thuhet se Covid 19 ka rënë tek klubi anglez i Manchester United.

Është mësuar se disa lojtarë dhe disa pjestarë nga stafi i ekipit kanë rezultuar pozitiv.

Priten të reja në orët në vazhdim.

WWW.EXPRESS.MK

Share: