Komuna e Tetovës me informacion të rëndësishem

Ditë më parë Komuna e Tetovës solli vendim që të respektohen procedurat për ata që ndërtojnë, të ruajmë pronën publike dhe të denoncojmë keqpërdoruesit.

Inspektorati është në teren dhe po heton çdo pa rregullësi të mundshme, andaj, të dashur qytetarë bashkërisht me ju qytetin tonë do ta bëjmë më të mirë.

Dënojmë çdo tentim dashakeq që është i dëmshëm për të gjithë ne.

Ta ruajmë hapësirën publike, sepse qyteti jonë ka nevojë për pastërti dhe ajër të pastër!

Share: