Mickoski u rizgjodh kryetar i OBRM-PDUKM-së

OBRM-PDUKM sot në kongresin e 17-të të partisë, ka rizgjedhur për kryetar Hristijan Mickoskin.

Mickoski ishte i vetmi kandidat dhe mori mbështetjen e 489 delegatëve.

Nga 493 delegatë të pranishëm, gjithsej 492 votuan, nga të cilët 489 për Mickoskin. Kishte edhe tre fletë votimi të pavlefshme.

Në kongresin nën moton “Gjenerata e re për një të ardhme të re”, OBRM-PDUKM shpalli doktrinën e re dhe rifreskimin e stafit.

Share: