Çmenduria e dimrit në Rusi, shikoni si zhyten njerëzit nën akull ndërsa temperatura shënon -60 °

Njerëz të zhveshur në Rusi janë larë në liqenin e akullt me temperaturat që shënojnë -60 gradë.

“Duke u larë në ujërat e akullta të Oymyakon, vendi më i ftohtë i banuar në botë,” thuhet krahas videove të postuara në rrjete sociale.

Ata hidhen njëri pas tjetrit në ujin e akullt dhe qëndrojnë për disa sekonda para se të dalin jashtë.

Dhe kjo bëhet çdo vit.

Share: