Del në shitje seti me pesë libra nga mjeshtri i madh i letërsisë, Teki Dërvishi

Botimet “Noa” nxorën në shitje setin me pesë libra nga mjeshtri i madh i letërsisë shqipe dhe ish drejtori i ndjerë i gazetës “Bota sot”, Teki Dërvishi.

Në këtë set, me një çmim modest mund t`i keni në duart tuaja romanet e Teki Dërvishit, si: Herezia e Dërvish Mallutës dhe Pirgu i lartë. Po ashtu, dramat, Zhvarrimi i Pjetër Bogdanit dhe Bregu i pikëllimit, si dhe librin me tregime, Etje dhe borë.

Pasurojeni bibliotekën tuaj për festat e fund-vitit dhe njihuni për së afërmi me vlerat e mirëfillta të letërsisë shqipe që vetëm Teki Dërvishi dinte t`i sillte me aq mjeshtëri.

Pse jo, me këto libra mund ta gëzoni edhe dikë që e keni përzemër.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *