Kuvend, vazhdon debati rreth projekt/buxhetit për vitin 2022

Sot, në kuadër të seancës së 54-të, deputetët e Kuvendit republikan do të vazhdojnë debatin rreth projekt/buxhetit për vitin 2022 në lexim të dytë. Sipas ligjit, projekt/buxheti duhet të miratohet deri më 31 dhjetor.

– Advertisements –

Në rend e dite të seancës së 54-të janë edhe propozimi për zgjedhjen e zëvendësit e Avokatit të Popullit, Ligji për përgjimin e komunikimeve, Ligji për të huaj dhe të tjera, të gjitha në leximin e dytë.

Share: