Забрана за камиони на патот Маврово-Дебар поради свлечишта кај Косоврасти

Од 06:30 часот на патниот правец Маврово – Дебар кај с.Косоврасти сообраќајот е дозволен само за лесни возила кој се одвива по девијација. Забрана за сообраќај важи само за тешки товарни возила.

Текстот Забрана за камиони на патот Маврово-Дебар поради свлечишта кај Косоврасти е превземен од МАКФАКС.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *