Утре без струја делови на Аеродром и Зелениково

Од ЕВН Македонија информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од село Долно Лисиче и делот кон Драчево ( општина Аеродром );

во периодот од 08:30 до 15:30 часот, корисниците на дел од бул. Видое Смилевски Бато спроти ПСС Ново Лисиче – блок 1, 3, 5, 9 ( опш. Аеродром )

во периодот од 09:00 до 13:00 часот, корисниците на дел од село Зелениково околу Млекара ( општина Зелениково ).

Текстот Утре без струја делови на Аеродром и Зелениково е превземен од МАКФАКС.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *