Dimitrov: BE-ja ka problem me zgjerimin, nuk mund të zgjidhet sot

BE-ja ka problem me politikën e zgjerimit, është shprehur zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Nikolla Dimitrov, në në emisionin “200” në Alsat. Siç shton ai, një problem i tillë reflektohet tek ne dhe në Shqipëri.

“Është fakt që BE-ja ka problem me politikën e zgjerimit që po shkelet mbi ne, po shkelet me Shqipërinë fqinje dhe sot nuk mendoj se ky problem do të zgjidhet në mbledhjen e Këshillit për Çështje të Përgjithshme”, tha Dimitrov.

Share: