Ja kush emërohet u.d. drejtor i NP “Rrugë dhe Rrugica” Shkup

Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska emëroi Boris Nastovin për u.d. të ri drejtor i NP “Rrugë dhe Rrugica” Shkup , pasi paraprakisht nga pozita e drejtorit u shkarkua Boban Cërniçiq.

Boris Nastov është inxhinier mekanik i diplomuar me përvojë pune shumëvjeçare në pozita drejtuese në Granit SH.A. Shkup, Bauer BG Shkup, NP “Higjiena Komunale” Shkup dhe Ministrinë e Financave.

Share: