Kinë, regjistrohen 80 raste të reja me COVID-19

Rastet e reja kanë ardhur duke u rritur së fundmi në Kinë. Autoritetet njoftojnë se janë zbuluar 80 rasre të reja infektimi me COVID-19.

Në njoftimin e publikuar nga Komisioni Kombëtar i Shëndetësisë i Kinës, konfirmohet se 74 raste janë regjistruar në provincën Xinxiang në lindje të vendit.

Përveç kësaj, pesë raste me origjinë lokale u zbuluan në rajonin autonom verior të Mongolisë së Brendshme dhe një në provincën Shaanxi.

Në territorin e Kinës, ku u regjistruan rastet e para me COVID-19, deri më sot janë zbuluar 99.780 raste, ndërsa kanë humbur jetën 4.636 persona.

Share: