Kuvend, mbahen seancat e tre komisioneve parlamentare

Në Kuvend sot do të mbajnë seanca komisioni për Financa dhe Buxhet, për Punë dhe Politikë Sociale dhe ai Legjislativ.

Është paralajmëruar takim pune i anëtarëve të Komitetit për marrëdhënie ndërmjet bashkësive me drejtorët e IRI-t në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe në Bosnje dhe Hercegovinë.

Sot, në kuadër të seancës së 54-të, deputetët në ditën e katërt do të diskutojnë rreth Projektbuxhetit për vitin 2022 në lexim të dytë.

Share: