Rama pret në vizitë miqësore Ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë 

Kryetari Rama mirëpriti sot në një vizitë miqësore Ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë. Qemal Minxhozi,

Prej Ambasadorit pranoj urimet e përzemërta dhe gatishmërinë për bashkëpunim.

Njoftimi:

Kryetari Rama mirëpriti sot në një vizitë miqësore Ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë z. Qemal Minxhozi, prej të cilit pranoj urimet e përzemërta dhe gatishmërinë për bashkëpunim.

Në këtë takim të përzemërt, përveç tjerash u diskutua për thellimin e bashkëpunimit në mes të Ambasadës së Shqipërisë në Kosovë dhe Komunës së Prishtinës.

WWW.EXPRESS.MK

Share: