Без струја делови на Аеродром и Зелениково

Од ЕВН Македонија информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

во периодот од 9:00 до 15:00 часот, корисниците од село Долно Лисиче и делот кон Драчево (општина Аеродром);

во периодот од 8:30 до 15:30 часот, корисниците на дел од бул. Видое Смилевски Бато спроти ПСС Ново Лисиче – блок 1, 3, 5, 9 (опш. Аеродром)

во периодот од 9:00 до 13:00 часот, корисниците на дел од село Зелениково околу Млекарница (општина Зелениково).

Текстот Без струја делови на Аеродром и Зелениково е превземен од МАКФАКС.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.