Taravari paralajmëron dorëheqjen nga posti në parti

Sekretari gjeneral i ASH-së dhe kryetar i komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka paralajmëruar dorëheqjen nga posti në parti që e mban si sekretar gjeneral pas dështimit të madh që e kanë pasur për gjitha ciklet zgjedhore deri më tani, pasiqë si parti ato nuk kanë dalë fitues asnjëherë deri më sot. Kjo vjen si përgjegjësi morale si humbës i zgjedhjeve edhe në këtë cikës të lokaleve.

Taravari thekson se nuk do jetë sekretar gjeneral i Aleancës për shqiptarët, duke lënë

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *