Drejtori Rexhepi priti në takim Sindikatën e pavarur të policisë dhe administratës së burgut

Kushtet e punës dhe të drejtat e pjestarëve të Policisë dhe Administratës së Burgut ishin temat që diskutuam me përfaqësuesit e Sindikatës së Pavarur të Policisë dhe Administratës së Burgut.
Me kryetarin e kësaj sindikate Zharko Kërstevski dhe bashkëpunëtorët e tij Bujar Rexhepi dhe Ilija Petrushevski ramë dakord se bashkëpunimi i ndërsjellë do të vazhdoj me qëllim të përmirësimit të kushteve të policisë dhe administratës në institucionin tonë.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *