7 Maji dita e Policisë, Bushi në Strugë: Demonstrojmë se jemi në shërbim të qytetarëve

Sot, së bashku me kryetarin e Komunës së Strugës dhe kolegët e MPB-së, filluam aktivitetet me rastin e 7 majit – Ditës së Policisë së Maqedonisë, nën moton “Ministria e Punëve të Brendshme për qytetarët”, në përputhje me konceptin i krijuar tashmë “Policia në shërbim të qytetarëve”.

Qëllimi është që qytetarët tanë të njihen me punën e shërbimeve policore, detyrat e tyre, uniformat, pajisjet, me gjithçka që nënkupton suksesin e planit tonë për pajisje të vazhdueshme materialo-teknike dhe përmirësimin e kapaciteteve policore.

Në të pesë lokacionet në të gjithë vendin, qytetarët patën mundësinë të njihen me standardet e larta të pajisjeve që disponon Ministria, duke përfshirë disa nga mjetet speciale dhe helikopterët e policisë.

Pjesëtarët e Njësisë së Shpërndarjes së Shpejtë shfrytëzuan rastin për të demonstruar para qytetarëve artet luftarake dhe teknikat e vetëmbrojtjes, ndërsa pjesëtarët e Njësisë Speciale Antiterroriste “Tiger”, më saktësisht nga ekipi i specializuar i alpinizmit, demonstruan aftësi alpiniste për audiencë.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=679930679831321&set=pcb.679931293164593

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow

TË FUNDIT

Drejtësia dhe ndryshimet në modelin zgjedhor, Nuhiu: Do të angazhohemi për kod më të mirë zgjedhor

Ministria e Drejtësisë ka filluar procesin e përgaditjes së  ndryshimeve të modelit aktual zgjedhor dhe për këtë rast autoritetet e kësaj ministrie u kanë...

Lija e majmunit po i afrohet vendit, epidemilogu Elezi: Nuk ka hapësirë për panik, nuk është vdekjeprurëse

Lija e Muajmunëve është një tjetër virus që po përhapet nëpër Botë. Në Maqedoni ende nuk ka të infektuar, por dyshohet për një rast...

Afro një vit nën qeverisjen e talebanëve, thellohet varfëria në Afganistan! Qytetarët qëndrojnë në rradhë për të marrë ushqim

Dy radhë të gjata, njëra me burra, tjetra me gra, janë krijuar rreth një vendi të shpërndarjes së ndihmave të Programit Botëror të Ushqimit...

Dasmat në prag, bizneset “fërkojnë” duart

Sezoni veror në vendin tonë pritet më padurim nga ata të cilët planifikojnë të organizojnë dasmat e tyre. Edhe me më shumë padurim e...

Rrugë të zbrazura, shtëpi të boshatisura, betëm 15 shtëpi në fshatin Goshincë të Likovës

Heshtje dhe qetësi në rrugët e fshatit Goshincë të komunës së Likovës. Vështir të takosh njeri, e aq më pak të rinj. Ndonëse janë të...