Këshilltari i LSDM Dimitrievski kërkon mbikëqyrje inspektuese në komunën e Tetovës për shkak të gjendjes në Këshill

Ilija Dimitrievski, këshilltar nga radhët e LSDM-së në Këshillin e Komunës së Tetovës përmes kumtesës drejtuar mediumeve informoi se për shkak të gjendjeve në Këshill, u ka dërguar parashtresa institucioneve adekuate.

“Për shkak të konstatimit të qartë të gjendjes faktike me gjendjen e sapokrijuar me shpërndarjen e Këshillit të Komunës së Tetovës dhe mënjanimit të dyshimeve të mundshme për atë se Këshilli i Komunës së Tetovës me veprimin e vet ka shkaktuar shpërndarjen dhe ka kontribuuar që eventualisht të organizohen zgjedhje të reja lokale për Këshillin, si qytetar, iu drejtova me shkrim institucioneve kompetente, Inspektoratit shtetëror për vetëqeverisje lokale dhe Inspektoratit financiar në sektorin publik, me Kërkesa për kryerje të mbikëqyrjes së jashtëzakonshme inspektuese në Komunën e Tetovës për konstatimin e gjendjes faktike”, thotë në kumtesë këshilltari Ilija Dimitrievski.

Në fund të prillit, këshilltari Dimitrievski, përmes kumtesës informoi se kryesia aktuale e Tetovës manipulon kur thotë se janë përmbushur kushtet për shpërndarje të këshillit.

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow

TË FUNDIT

Kush është ish ushtari nga Hotla e Kumanovës, që po siguron boksierin e njohur botëror Conor McGregor në Kanë?

Deri sa përpiqemi t’i afrohemi yllit botëror të boksit Conor McGregor në turmën e madhe prej qindra gazetarëve në Festivalin e filmit në Kanë,...

Drejtësia dhe ndryshimet në modelin zgjedhor, Nuhiu: Do të angazhohemi për kod më të mirë zgjedhor

Ministria e Drejtësisë ka filluar procesin e përgaditjes së  ndryshimeve të modelit aktual zgjedhor dhe për këtë rast autoritetet e kësaj ministrie u kanë...

Lija e majmunit po i afrohet vendit, epidemilogu Elezi: Nuk ka hapësirë për panik, nuk është vdekjeprurëse

Lija e Muajmunëve është një tjetër virus që po përhapet nëpër Botë. Në Maqedoni ende nuk ka të infektuar, por dyshohet për një rast...

Afro një vit nën qeverisjen e talebanëve, thellohet varfëria në Afganistan! Qytetarët qëndrojnë në rradhë për të marrë ushqim

Dy radhë të gjata, njëra me burra, tjetra me gra, janë krijuar rreth një vendi të shpërndarjes së ndihmave të Programit Botëror të Ushqimit...

Dasmat në prag, bizneset “fërkojnë” duart

Sezoni veror në vendin tonë pritet më padurim nga ata të cilët planifikojnë të organizojnë dasmat e tyre. Edhe me më shumë padurim e...