BDI: Komisioni zgjedhor partiak vërteton kandidaturat për kryetar dege

Komisioni zgjedhor për zgjedhje në disa degë pranë Bashkimit Demokratik për Integrim, informon se tashmë ka përfunduar procesi i vërtetimit të kandidaturave për kryetar dege në disa degë të BDI-së edhe atë në Bërvenicë, Bogovinë, Çashkë, Dollnen, Gostivar, Studeniçan, Tearcë, Tetovë, Vrapçisht dhe Zhelinë.

 

Me këtë rast, Komisioni zgjedhor partiak pranë BDI-së në bazë të nenit 44 të Rregullores për kriteret, mënyrën dhe procedurën e kandidimit dhe përzgjedhjen e organeve të BDI-së ka sjellë vendim për të vërtetuar të gjitha kandidaturat të cilët kanë plotësuar kushtet për të vazhduar më tej garën.

 

Në vijim ju sjellim emrat e kandidaturave të vërtetuara nga Komisioni zgjedhor partiak sipas degëve:

 

Në degën e Bërvenicës janë vërtetuar kandidaturat e:

–          Arkin Jahiji

–          Shkëlzen Zeqiri

 

Në degën e Bogovinës janë vërtetuar kandidaturat e:

–          Besnik Emshi

–          Nevzat Ismani

 

NË degën e Çashkës janë vërtetuar kandidaturat e:

–          Nafi Durmishi

–          Suat Shaqiri

 

Në degën e Dollnenit janë vërtetuar kandidaturat e:

–          Ismail Vejseloski

–          Xhemil Qamili

 

Në degën e Gostivarit janë vërtetuar kandidaturat e:

–          Mersel Sadiku

–          Valdet Xhaferi

 

Në degën e Studeniçanit janë vërtetuar kandidaturat e:

–          Alaudin Zekiri

–          Ejup Abazi

–          Mesud Jakupi

 

Në degën e Tearcës janë vërtetuar kandidaturat e:

–          Naser Nuhii

–          Nuhi Neziri

 

Në degën e Tetovës janë vërtetuar kandidaturat e:

–          Faton Ahmeti

–          Muhamet Ameti

–          Valmir Aziri

 

Në degën e Vrapçishtit janë vërtetuar kandidaturat e:

–          Fikret Zenuni

–          Nebi Rexhepi

 

Në degën e Zhelinës janë vërtetuar kandidaturat e:

–          Emir Sulejmani

–          Latif Jaji

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow

TË FUNDIT

Konfirmohet lajmi/ Kryetari i degës së ASH në Shkup shkarkohet nga VMRO për incidentin me armë zjarri

Drejtori Zudi Enuzi njëherit edhe kryetar i degës së ASH në Shkup, është shkarkuar nga pozita e ushtruesit të detyrës në ndërmarrjen publike Higjiena...

Hoxha: Hapi i parë është të kontrollohen recensentët

Analisti Ylli Hoxha, sa i përket projektligjit aktual për tekstet shkollore, ka thënë se nuk ka kujdes në botimin e teksteve shkollore. Hoxha në emisionin...

BDI: Incidenti i inskenuar nga aktivistët e koalicionit Aleanca – VMRO – Levica

Bashkimi Demokratik për Integrim fuqishëm dënon incidentet në protestat antieuropiane të nxitura nga elementet pro ruse në shoqërinë tonë, përfshirë edhe incidentin e inskenuar...