Sportistët kosovarë parakalojnë në hapjen e Lojërave Mesdhetare

Para më shumë se 50 mijë tifozëve, Sportistët nga Kosova kanë parakaluar në ceremoninë e hapjes së Lojërave Mesdhetare.

Lojërat Mesdhetare 2022 po mbahen në qytetin Oran të Algjerisë, shtet i cili akoma nuk njeh pavarësinë e Kosovës.

Ekipi kosovar i lojërave olpimike në Oran të Algjerisë

Ekipi i Kosovës në Lojërat Mesdhetare është i përbërë nga 39 sportistë që do të garojnë në 13 sporte të ndryshme.

Flamurin e bartën mundësi Egzon Shala dhe karateistja Fortesa Orana.

Lojërat Mesdhetare nisën më 25 qershor dhe pritet të përfundojnë më 6 korrik.

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow

TË FUNDIT