Arsovska i gjenë zëvendësim Zudi Kokës, në vend të tij emëron Kosana Maznevën

Kosana Mazneva sot është emëruar drejtoreshë e re e Ndërmarrjes Publike Higjiena Komunale Shkup. Mazneva ka më shumë se 15 vjet përvojë, nga të cilat si udhëheqëse e departamentit të natyrës në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, inxhinier përgjegjës dhe këshilltar për mjedisin jetësor në SHA Elektranat në Maqedoni dhe ish deputete në dy mandate.

Shkollimin e lartë e kreu në Fakultetin Shkencë-Matematikor në Shkup. Mazneva u emërua pas shkarkimit të ish drejtorit Zudi Koka Enuzi nga kryetarja e qytetit të Shkupit, Danella Arsovska.

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow

TË FUNDIT