Andonov paralajmëron iniciativë për shkarkimin e Mickoskit nga VMRO

Oliver Andonov, i cili është ish-ministër i Punëve të Brendshme, paralajmëron iniciativë për ndryshimin e kreut të VMRO-DPMNE-së dhe shkarkimin e kryetarit aktual të partisë, Hristijan Mickoski.

Ai për nesër ka paralajmëruar konferencë për media para selisë së partisë në qendër të Shkupit.

Ju dërgoj ftesë për të marrë pjesë në konferencën për media të organizuar nga fraksioni për rivitalizimin demokratik të VMRO-DPMNE-së, me temë: “Iniciativa për ndryshimin e Mickoskit nga pozita udhëheqëse”. Konferenca për media do të mbahet më 21.09.2022 (e mërkurë) në ora 12:00 para selisë së VMRO-DPMNE-së në Shkup, thuhet në njoftim.