“Taravari ik”, qytetarët e Gostivarit të lodhur nga paaftësia e Arben Taravarit!

Kjo është përgjigjja që japin qytetarët e Gostivarit dhe rrethinës kur pyeten për punën e kryetarit të Gostivarit.

Mungesën e transportit për nxënësit e shkollave të mesme e cilésojnë si hakmarrje sepse siç thonë, ai asnjëher nuk ka fituar në malsi.

Shtojnë se ai ka ardhur në krye të partisë me qëllim të vazhdimit të koalicionit me VMRO-DPMNE-në dhe sipas tyre kjo do ta pengojë edhe më shumë në punën e tij si kryetar komune.