Kërkoi debat me Kovaçevskin, Bytyqi ka një porosi për Mivkoskin

Zëvendëskryeministrin përgjegjës për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi ka reaguar në lidhje me kërkesën e kreut të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski i cili tha se ka...

Zëvendës ministri Nuhiu për vizitë në burgun e Strugës

Sot për vizitë në burgun e Strugës ka qëndruar Zëvendës ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu.

 

Ai nga afër ka parë gjendjen e burgut dhe të burgosurve derisa është pritur nga drejtori Valon Qyra.

 

Nuk ekziston asnjë frenues në arritjet që po shënon Drejtori i Burgut të Strugës, z. Valon Qyra.

 

Një individ që shkel një ligj të cilin ndërgjegja ia thotë se është i padrejtë, dhe ai që me dëshirë pret dënimin me burg në mënyrë që të rritë ndërgjegjen e popullit për padrejtësinë e atij ligji, në të vërtetë ëshë duke shprehur respektin më të lartë për ligjin, është shprehur  Martin Luter King.

 

Megjthëate, ️individët mund të privohen nga liria e tyre vetëm nëpërmjet arrestimit apo burgimit duke ndjekur procedurat ligjore. Arrestimet apo burgimet arbitrare janë të ndaluara.

 

S’këndejmi, për caktimin e dënimit, gjykatat marrin parasysh kufijtë e dënimeve të parashikuar në ligj për veprën penale, rrezikshmërinë e veprës penale, të autorit të saj, shkallën e fajit, si dhe rrethanat lehtësuese dhe rënduese.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5512428125510806&set=pcb.5512428365510782

Latest Posts

Familja ka identifikuar trupin e pajetë të 22-vjeçarit nga Kumanova, do të bëhet edhe autopsia

Pas gjetjes së një trupi të pajetë mëngjesin e sotëm rreth orës 10:40 në ujërat e lumit Vardar në afërsi të kazermës Erebino, familjarët...

Kërkoi debat me Kovaçevskin, Bytyqi ka një porosi për Mivkoskin

Zëvendëskryeministrin përgjegjës për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi ka reaguar në lidhje me kërkesën e kreut të VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski i cili tha se ka...

Maksuti: Në rrjedhat e lumit Vardar, në afërsi të “Erebinës” është gjetur trupi të cilin ne e kërkonim disa ditë

Drejtori i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, Bekim Maksuti, në prononcim para mediumeve ka theksuar se është gjetur trupi të cilin ne e...

Grubi: “Ngushëllime të sinqerta familjes Ramadani, ndajmë dhimbjen me ta!”

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka shprehur ngushëllime të sinqerta për familjen Ramadani e cila në një fatkeqësi humbi të birin, Erdanin. Duke shpërndarë një...