E gjithë BDI rreshtohet pas Ali Ahmetit

Bashkimi Demokratik për Integrim është më i fortë se kurrë dhe lideri i kësaj partie Ali Ahmeti vazhdon të gëzojë përkrahjen e madhe nga gjithë strukturat.

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, sot do të merr pjesë në promovimimin e programës IPARD 3 MBP dhe EU.

Ky manifestim do të mbahet në kompaninë AGRO REKA. Në këtë eveniment marrin pjesë drejtuesit më të lartë të BDI-së përfshirë zëvendëskryeministrin e parë Artan Grubi, kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, ministra dhe deputetë si dhe funksionarë të tjerë të lartë.