‘Leja’ publikohet nga Nori

Ka ardhur me projektin e ri muzikor.

‘Leja’ quhet kënga e re të cilën Nori e publikoi sot, për gjithë ndjekësit e tij.

Kjo këngë është prodhim i Big Deal Records që kanë bërë muzikën dhe producim, kurse, teksti u shkrua nga Lum Dakaj.

‘Leja’ u finalizua edhe me klip nga Endritifilmave

VIDEO