Ylli i ri në skenë, Barbara publikon projektin Favorita

Me muzik nga Zzap and Chriss dhe tekst nga Monda, këngëtarja e re Barbara vjen me videoprojektin e saj të ri të titulluar Favorita.

Për videon e këngës është kujdesur Macro Film, ndërkohë që këngëtarja shfaqet mjaft në formë.

Ndonëse një nga projektet e saj të para, ajo vjen me mjaft entuziazëm për të pushtuar tregun muzikor shqiptar.

Për të dëgjuar hitin Favorita, klikoni në vazhdim: