Xhaferi: Shumica i ka 64 deputetë!

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, ka komentuar zhvillimet në BDI dhe paralajmërimet se disa deputet mund të dalin nga grupi parlamentar i Bashkimit Demokratik për Integrim.

Xhaferi shkurt tha se “çdo deputet mund ta tregoj statusin e tij në Kuvend”.

I pyetur për stabilitetin e koalicionit qeveritar, ai tha se shumica parlamentare numëron 64 deputetë.