Eskobar: Qeveria e Maqedonisë së Veriut është një partner i mirë në zbatimin e agjendës së integrimit evropian të vendit

Maqedonia e Veriut ka bërë të gjitha reformat e nevojshme për të hapur derën e parë të BE-së, nd;rsa Qeveria ka kapacitete të bëjë...

Grubi: Qeveria vazhdon investimet në Saraj, 18 milionë denarë për tre projekte

Vazhdojnë investimet dhe përkrahja e Qeverisë për komunën e Sarajit dhe banorët e saj, njofton indeks.mk

Zëvendës Kryeministri i Parë Artan Grubi përmes një postimi në rrjetet socijale ka njoftuar mbi 18.000.000 milion denarë investime direkte në Saraj:

“Përmes Byrosë për Zhvillim Rajonal me mjete të destinuara nga Qeveria po bëhet nënshkrimi i marrëveshjeve për projekte të ndryshme të cilat bëhen për përmirësimin e kushteve të jetesës për qytetarët, sepse prioritet i Qeverisë në këtë mandat është pikërisht zhvillimi i komunave në vend.

Sot për komunën e Sarajit janë ndarë 18 milionë denarë për realizimin e tre projekteve të rëndësishme për qytetarët:

👉Marrëveshje për furnizim të Ndërmarjes komunale me 2 kamionë për mbeturina në vlerë prej 7.000.000 denarë,
👉Marrëveshje për furnizim të Ndërmarjes komunale me 1 kamionë fshesë në vlerë prej 6.313.000 denarë, dhe
👉Marrëveshje për Fazën e dytë të asfaltimit të rrugës Gërçec – Gërçec të Еpërm në vlerë prej 5.000.000 denarë.

Nuk do të ndalemi me kaq sepse do të vazhdojmë ngjajshëm në të gjithë komunat e vendit, për një jetë sa më dinjitoze, shkruan në faqen e tij në facebook Grubi.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=645360373620151&set=a.262689908553868

Latest Posts

BE i bën presion Serbisë për sanksionet kundër Rusisë

Presioni i Bashkimit Evropian ndaj Serbisë është duke u rritur, për shkak të refuzimit të Beogradit për t’i mbështetur sanksionet ndaj Rusisë, thonë diplomatë evropianë. Nga...

Macron: Perëndimi duhet të shqyrtojë kërkesat e Rusisë për sigurinë, nëse Moska pranon të negociojë

Presidenti francez Emmanuel Macron thotë se Perëndimi duhet të shqyrtojë nevojën e Rusisë për garanci sigurie nëse Presidenti Vladimir Putin pranon të ulet në...