Grubi për vizitë në Strugë, zbardhet agjenda

Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, z. Artan Grubi do të qëndrojë për vizitë në qytetin e Strugës.

Cermonia për Absolventët dhe fillimin e vitit Akademik në Universitetin Ndërkombëtar në Strugë, ora -11:00, bashkë me ministrin e Arsimit dhe Shkencës, z. Jeton Shaqiri,

Kafe me rininë e Strugës, në një lokal afër Universitetit, ora 12:00 bashkë me ministrin e Arsimit dhe shkencës, z. Jeton Shaqiri,

Vizitë në godinën e re të komunës së Strugës, ora 13:00 takim me kreun e komunës, z. Ramis Merko

Inspektim i punimeve në rrugën e Qafë Thanës, ora 13:30 bashkë me drejtorin e NPRSH Ejup Rustemi.