30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Tre komisione të njëpasnjëshme do të mbajë sot Komisionit ligjvënës-juridik në Kuvendin e RMV-së

Në Kuvendin e RMV-së sot tre seanca të njëpasnjëshme do të mbajë Komisioni ligjvënës-juridik.

Në rendin e ditës të seancës së 86-të të mbetur për shqyrtim janë propozim-ligjet për ilaçet, për kontrollin e lëndëve narkotike dhe substancave psikotrope, për procedurën gjyqësore dhe për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për veprimtari inovative.

Në rendin e ditës të seancës së 90-të janë propozim-ligjet për përgjegjësi civile për fyerje dhe shpifje, për avokatinë dhe për ndryshime dhe plotësime të Kodit penal.

Në rendin e ditës të seancës së 147-të, anëtarët e komisionit duhet të diskutojnë për propozim-ligjet për mbrojtjen e konsumatorit, me procedurë të shkurtuar, për kërkesat teknike për produktet dhe çmimin e konformitetit, për inspektimin financiar në sektorin publik, për zooteknikën, si dhe si për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për kontrollin kufitar dhe për ndryshimin e Ligjit për disiplinë financiare.

Latest Posts

Furnizimi me armë, riparimi i rrjetit elektrik në qendër të takimit Blinken – Kuleba

Sekretari amerikan i Shtetit Antony Blinken u zotua sot të vazhdojë mbështetjen e NATO-s për Ukrainën në një takim me ministrin e Jashtëm ukrainas,...

Ademi priti në takim ambasadorin Qehaja

Koordinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi ka realizuar takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Florian Qehaja. Zhvillimet e...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...