Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Aktivitetet e Lëvizjes Besa postohen edhe në faqen e protestave të banorëve të Pallçishtit?

Iniciativa e protestave të fshatit Pallçisht të poshtëm si duket po mer kahje tjetër edhe pse disa herë është menduar që kjo iniciativë mund të jetë edhe politike në bazë të fotografisë që do të shihni më posht lirisht mund të supozohet se e njejta protestë rrënjët i paska dikund tjetër.

Mos e vet se tregon vet thotë populli, edhe pse pas deklaratave të tre zyrtarëve qeveritar dhe kryetarit të komunës banorët e Pallçishtit vijojn me peotestë duke bllokuar rrugën por në grupin e hapur në Facebook “Pallçishti ndër shekuj i cili u hap me të vetmin qëllim protestën e banorëve për uj për pije i njejti Grup vijon të publikoj aktivitete të Lëvizjes Besa dhe nga këtu dëshmohet se kjo protestë rrënjët i paska diku tjetër.

Latest Posts

Akademi solemne për Ditën e Flamurit nesër në Shkup

Me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit, nesër në Shkup organizohet Akademi solemne. Me këtë rast, nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar...

Kremlini mbron aleancën e sigurisë të udhëhequr nga Rusia

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov tha të dielën se përpjekjet për të shkatërruar një aleancë sigurie të udhëhequr nga Rusia kanë ekzistuar gjithmonë dhe...

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...