Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...

Një pjesë e Shkupit pa energji elektrike

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, sot pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve në komunat Aerodrom, Çuçer Sandevë, Saraj dhe Sopishtë, njoftoi EVN.

Nga ora 9:00 deri në orën 12:00 do të ketë ndërprerje të furnizimit me energji elektrike për përdoruesit e bulevardit “ASNOM”, nr.180,hyrja 2 dhe nga ora 07:30 deri në orën 15:00 përdoruesit në pikën kufitare Bllacë, Mobimak Bllacë, Terminali Bllacë, Filip Inzhinering dhe Karaulla Bllacë.

Në periudhën prej orës 08:00 deri në ora 15:30 do të jenë pa energji elektrike një pjesë e banorëve të fshatrave Harnaqi, Çajlanë, Bukoviq, Raoviq, Semenisht, Llaskarcë dhe Paniçari, ndërsa nga ora 08:30 deri në ora 2:30. pasdite një pjesë e rrugës “4” në Sonjë të Epërme.

Latest Posts

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...

Grubi zbardh pamjet e objektit të UNT-së në kazermën Ilinden

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi në vigjilje të festës së flamurit, ka zbuluar pamjet e projektit në të cilin do të studiojnë studentët e...