Bekteshi në takim me kompaninë për furnizim me gaz natyror

Shkup, 7 tetor – Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi së bashku me drejtorin e EMV-së, Vasko Kovaçevski, si dhe me Viktor Andonovin, këshilltar i kryeministrit për energjetikë, sot do të realizojnë takim me njërën nga kompanitë për furnizim të gazit natyror të cilën si kontakt në Qeveri e propozoi lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.