Xhaferi: Përmirësuam përqindjen e përfaqësimit të shqiptarëve në Qendrën Sociale në Gostivarë

Kryetari i degës së Gostivarit, Valdet Xhaferi ka njoftuar se numri i shqiptarëve në Qendrën për Punë dhe Politikë Sociale në Gostivarë është rritur.

Ai ka thënë se në Qendrën e njëjtë ka pasur edhe avancime profesionale.

Njoftimi i plotë:

Qendra për Punë dhe Politikë Sociale në Gostivar

Rritja e perfaqesimit të kuadrove shqiptare nga 38 ne 58 %.

Rritja e shfrytezuesve te ndihmave sociale tek shqiptarët.

Avansim ne sektorin profesional.

Një  udhëheqës sektori.

Përkushtim, profesionalizëm, kompetencë  dhe punë