Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...

Elbasan-Qafë Thanë, me tre korsi/ Punimet për zgjerimin e aksit rrugor kombëtar, nisin në nëntor

Në nëntor do të nisin punimet për zgjerimin e aksit rrugorë Elbasan –Qafë Thanë. Autoriteti rrugor ka hapur garën për ndërtimin e 5.3 km e para, punimet për të cilin do të nisin në Xibrakë deri në Mirakë. Por, si do të jetë gjurma e këtij segmenti i cili do të kthehet në 4 korsi ?

Sink

Sipas kreut të autoritet rrugorë Evis Berberi projekti për zgjerimin e kësaj rruge, parashikon ndërhyrje në rrugën ekzistuese por edhe ndërtim segmentesh të reja në varësi të terrenit.

Sink

Paralelisht, ARRSH do të kryejë edhe një studim për ndërtimin e Byppas në Elbasan me qëllim shmangien  e qarkullimit në qytet.

Sink

Elbasan Qafë- Thanë është segmenti kryesorë që lidh juglindjen e vendit, dhe vitet e fundit ka njohur një rritje të ndjeshme të fluksit të qarkullimit.

 

Latest Posts

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...

Grubi zbardh pamjet e objektit të UNT-së në kazermën Ilinden

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi në vigjilje të festës së flamurit, ka zbuluar pamjet e projektit në të cilin do të studiojnë studentët e...