Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...

Zëvendësministri Rexhepi: Të Enjten në Pallçisht fillojmë punimet për ujësjellësin

Zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi në emisionin debativ “Polemikë” në Televizionin Koha theksoi se si dikaster nga ardhja e tij në këtë pozitë është rritur përqindja dhe investimi në vendbanimet shqiptare, ndërkohë që kjo shifër në projekte të ndryshme kap shumën prej 4 milionë e 600 mijë euro.

Ndërkohë që në lidhje me punimet në fshatin Pallçisht të Poshtëm të komunës së Bogovinës, Rexhepi tha se ditën e Enjte do e pinë kafen bashkë atje për të filluar punimet.

“Kur dëgjova për protestën u habita sepse tash protestojnë se do të fillojë projekti, cështja është se ju them tash që unë si Zëvendësministër i Transportit së bashku me kryetarin e komunës nëse nuk kemi pengesa objektive kafen e pimë ditën e Enjte në fshatin Pallçisht, i kuptoj banorët e fshatit dhe ky projekt që kanë pritur gati 20 vjet dhe në vlerë prej 277 mijë euro do të bëhet realitet, fjalën që e dhash asnjë presje nuk e luaj se ky projekt është që duhet të fillojë, sipas kontratës afati është 9 muaj por janë projekte që varen nga kushtet klimatike ose pengesa objektive të cilat mund të prolongojnë ose ka mundësi që të përfundohet edhe para kohe sepse janë kontraktues shumë serioz”, theksoi kështu Zëvendësministri Rexhepi.

https://fb.watch/g5nv691Z3v/

Latest Posts

Kremlini mbron aleancën e sigurisë të udhëhequr nga Rusia

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov tha të dielën se përpjekjet për të shkatërruar një aleancë sigurie të udhëhequr nga Rusia kanë ekzistuar gjithmonë dhe...

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Deri të mërkurën e hapur mundësia për subvencionimin e pastrimit të oxhaqeve në Shkup

Qytetarët e Shkupit do të mund të aplikojnë deri të mërkurën për të marrë mbështetje financiare deri 1 200 denarë për pastrimin e oxhaqeve...