Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Grubi me telegram ngushëllimi për familjen e Xhevair Jakupit – Xhekit

Në profilin privat në “Facebook”, zëvendëskryeministri Grubi ka kthyer memorjen prapa për të kujtuar disa momente të bukura të kaluara me Xhevair Jakupin, Xheki i cili sot në moshën 38 vjeçare u nda nga jeta.

Grubi ka shkruar se Xheki ishte shumë i ri ku u bashkëngjit në “ushtrinë” e Shkupit. Ai mes tjerash thotë se ai nuk mungoi asnjëherë në asnjë betejë sportive edhe pse shpesh herë është larguar për shkak të moshës së re që e kishte.

Zv. Kryeministri i parë ka ngushëlluar familjen duke uruar që i ndjeri të jetë banorë i parajsës.

Xheki ishte shumë i ri kur na u bashkangjit në ushtrinë e Shkupit dhe më kujtohet që shpesh e largonim për arsye të moshës, por ai kokëfortë gjithmonë riktheheshte dhe asnjëherë nuk mungoi në betejat tona rinore sportive.
Sot e shoh murin tim përplot me ngushëllime për 38 vjeçarin të cilin i gjithë Shkupi e njihte dhe u mërzita shumë. Ngushëllime familjes, qoftë i parajsës!

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...