Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...

Drejtori Halili në takimin e ekspertëve për investime dhe inovacion në Gjenevë

Drejtori gjeneral i Fondit për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik, Festim Halili po merr pjesë në takimin shumëvjeçar të ekspertëve për investime, inovacion dhe sipërmarrje për ndërtimin e kapaciteteve prodhuese dhe zhvillim të qëndrueshëm në Gjenevë të Zvicrës.

Konferenca e Kombeve të Bashkuara për Tregtinë dhe Zhvillimin (UNCTAD), si një organ i përhershëm i Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), u krijua në 1964 për të promovuar tregtinë, investimet dhe zhvillimin në vendet në zhvillim.

https://www.facebook.com/photo?fbid=664529711904165&set=pcb.664530191904117

Latest Posts

Akademi solemne për Ditën e Flamurit nesër në Shkup

Me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit, nesër në Shkup organizohet Akademi solemne. Me këtë rast, nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar...

Kremlini mbron aleancën e sigurisë të udhëhequr nga Rusia

Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov tha të dielën se përpjekjet për të shkatërruar një aleancë sigurie të udhëhequr nga Rusia kanë ekzistuar gjithmonë dhe...

Edi Rama: Shqiptarët e Maqedonisë së Veriut janë më mirë se kurdoherë

Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë së cilës u dhanë porosi të qarta mbi bashkëpunimin...