Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...

Kryetarja e Këshillit Nacional të Parlamentit Zviceran do të mbajë fjalim në Kuvendin e RMV-së

Kryetarja e Këshillit Nacional të Parlamentit Federal të Konfederatës së Zvicrës, Irene Kelin, sot do t’u drejtohet deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Më herët, pas ceremonisë së mirëseardhjes, siç ishte paralajmëruar, Kelin do të ketë tet-a-tet takim me kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferi.

Pas nënshkrimit të Irene Kelin në Librin e përshtypjeve, nga shërbimi për shtyp i kuvendit, paralajmëruan deklarata për media.

Janë paraparë takime me kryetaren e Këshillit Nacional të Parlamentit Federal të Konfederatës Zvicerane dhe me Arbër Ademin, kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane dhe anëtarë të Komisionit, si dhe me Lolita Ristova, kryetare e Klubit të deputetëve.

Latest Posts

Atanasoski: Qëndrimi i VMRO-së kundër ndryshimeve kushtetuese, kundërshtim i politikës perëndimore të Maqedonisë së Veriut

Kundërshtimi i ndryshimeve kushtetuese, nga koalicioni VMRO-DPMNE – ‘Levica’, i dy partive parlamentare që kundërshtojnë përfshirjen e bullgarëve në Preambulë, si dispozitë e të...

Ky është Refki “Papiqulo”, pronari i BMW-së së famshme dhe me 225 gjoba në sirtar

Ky është personi më i famshëm aktualisht në Prishtinë, së fundmi i njohur me nofkën “Papi Chulo”, Refki Hajzeri. 34-vjeçari prej kohësh me veturën e...

Gjendet një trup i pajetë në rrugën Shkup-Bllacë

Në rrugën magjistrale Shkup-Bllacë, rreth orës 11:30 (30.03.2023) është denoncuar se tek qarkorja në Vizbeg është gjetur një trup i pa jetë, pa kokë. Në...