30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

Besimi: Përkrahje e fuqishme nga BERZH-i për projektet prioritare të Qeverisë

Republika e Maqedonisë së Veriut ka përkrahje të konsiderueshme në realizimin e prioriteteve të saj nga institucionet financiare ndërkombëtare.

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim është ndër përkrahësit më të mëdhenj në
zbatimin e projekteve prioritare për lidhjen infrastrukturore, mbrojtjen e mjedisit jetësor
dhe pavarësinë energjetike të zbatuara nga vendi. Përkrahja nga institucioni financiar
ndërkombëtar i këtij vendi është 2.5 miliardë euro, shumica e të cilave janë destinuar
për projekte publike.

Vazhdimësia në përkrahjen e projekteve prioritare dhe vazhdimi i bashkëpunimit
ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe BERZH-it ishte tema e takimit të
sotëm të ministrit të Financave, Fatmir Besimi me nënkryetarin e parë të BERZH-it
Jürgen Rigterink dhe Charlotte Ruhe, drejtoreshë e BERZH-it për Evropën Qendrore
dhe Juglindore në Washington.

Latest Posts

Ademi priti në takim ambasadorin Qehaja

Koordinatori i grupit parlamentar të Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi ka realizuar takim me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Florian Qehaja. Zhvillimet e...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetet për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...

30 vendime për doganierët, Hasani: Arritëm të realizojmë prioritetit për zgjidhjen e statusit të nëpunësve doganor

Zëvendës drejtori i Doganave, Muharem Hasani ka shpërndarë 30 vendime të përhershme pune për doganierët. Pas përfundimit të procedurave për ndarje të vendimeve, Asani ka...