Të shprehurit më mirë në gjuhë të huaja sesa në gjuhën amtare po shqetëson mësimdhënësit në shkolla

Të shprehurit më mirë në gjuhë të huaja sesa në gjuhën amtare po shqetëson mësimdhënësit në shkolla. Mexhait Ameti, mësues i gjuhë angleze tha...

Një yll si Leonit, publikon projektin e parë si mini film

Estradës shqiptare i shtohet edhe një super yll i ri i cili vjen me videoprojektin e parë dhe shumë atraktiv por shumë profesional të punuar pikërisht si projekt mjaft i punuar me standarde.

Leonit, është nga Strellci i Deçanit por i lindur në Gjermani ku edhe jeton e vepron pasiqë prindërit e tij kanë emigruar në moshë të re.

Leonit, ka sjellë këtë projekt të titulluar Dreh ein, një klip i punuar si një minifilm ku këngëtari i ri shfaq edhe talentin e tij për aktor.

Për të dëgjuar këngën dhe parë klipin Dreh ein, klikoni në vazhdim:

Latest Posts

110 vjetori i pavarësisë/ Shqipëria dhe Kosova mblidhen në Kuvend të përbashkët

Shqipëria dhe Kosova kanë zhvilluar sot mbledhjen e parë të përbashkët mes tyre në Kuvend, me rastin e 110 vjetorit të pavarësisë.   Mbledhja e...

Ukraina nis programin e ndihmës ushqimore për të marrë mbështetjen afrikane dhe aziatike

Ukraina ka njoftuar për nisjen e një programi ndërkombëtar ndihme të quajtur “Gruri nga Ukraina”, një iniciativë kjo për të fituar mbështetjen e...